مربای یاس
خانه / مربا کیوی / تهیه و تولید مربا کیوی

تهیه و تولید مربا کیوی

مربای کیوی از انواع مربا می باشد که طرفداران زیادی به دلیل داشتن طعم ترش و شیرین دارد و تهیه و تولید آن ساده می باشد.
کیوی از انواع میوه هایی می باشد که دارای طعم ترشی و شیرینی توام با یکدیگر بوده و به همین دلیل برای تهیه یک مربای خوب و خوش طعم قابل استفاده می باشد. کیوی با داشتن ظاهری زیبا برای تهیه یک مربای زیبا با ظاهری مناسب کاربرد دارد. این مربا دارای طعمی ترش و شیرین می باشد و به هر میزان که کیوی ها رسیده تر باشند طعم ترشی کمتر در مربا حس می شود. بهتر است برای تهیه مربای کیوی از کیوی های رسیده در حد مناسب استفاده شود و کیوی لهیده برای تولید مربا انتخاب خیلی مناسبی نمی باشد. مربای کیوی اگر به درستی تهیه شود دارای طعم و ظاهری مناسب برای پذیرایی و استفاده مجلسی می باشد.

تولید مربای کیوی

تولید مربای کیوی به صورت خانگی و صنعتی وجود دارد و طعم های مناسبی برای مربای کیوی ارائه می شود که مشتریان زیادی نیز دارد. برای تهیه این مربا کیوی ها را پس از شستن و پوست کنده به قطعاتی با اندازه دلخواه تقسیم کرده و در آب و شکری که جوشانده ایم و قوام آمده ریخته و پس از گذشت یک ربع آن را از روی حرارت برمی داریم. اضافه کردن آبلیمو در مرحله آخر به مقداری کم به مربا سبب کیفیت بهتر آن می شود. سپس مربا را در یخچال قرار داده تا خنک و آماده مصرف گردد.

منبع: مربا ایران

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
آقای شکوهی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09123546225
تلفن دفتر تهران: 02175038533
تلفن کارخانه: 04533335655
پست الکترونیکی: info@roodinco.ir

مطلب پیشنهادی

بازار خرید مربا کیوی

بازار خرید انواع مربا به شکل های مختلفی می باشد و مربای کیوی در طعمی …

اینستاگرام تلگرام