مربای یاس
خانه / مربا قیسی / تهیه مربا قیسی خشک

تهیه مربا قیسی خشک

قیسی از ارقامی از زردآلو محسوب می شود که میوه ای خوشمزه است و در تهیه مربا کاربرد زیادی دارد و تهیه مربا از قیسی خشک نیز امکان پذیر می باشد.
زردآلو در انواع قیسی و انواع معمولی وجود دارد که میوه ای خوشمزه می باشد و برای تهیه انواع مربا و شربت می توان از آن استفاده کرد و قیسی تازه و خشک هر دو برای تهیه مربا قابل استفاده می باشند و می توان از هر دو نوع آن با روش درست تهیه مربا اقدام کرد. مربای قیسی یا زردآلو طعم بسیار خوشمزه ای دارد و از قیسی برای تهیه مارمالاد نیز استفاده می شود. قیسی خشک نیز برای استفاده در مربا مناسب می باشد و می توان گفت که طعم مناسب خود را حفظ می کند و زمانی که دسترسی به میوه تازه ممکن نباشد قیسی خشک به عنوان جایگزین ماده اولیه قابل استفاده است. تهیه انواع مربا با دستورالعمل های مشابه و متفاوت می تواند طعم های مختلف را برای شما به ارمغان آورد.

مربا قیسی خشک

برای تهیه این مربا می توان از روش های مختلفی بهره گرفت و معمولا وقتی از قیسی خشک استفاده می شود زمان پخت کمی بیشتر می شود تا قیسی ها نرم شوند. در قابلمه ای که روی حرارت می باشد آب و شکر اضافه می شود و تا وقتی قوام نیامده باشد زردآلو یا قیسی خشک را اضافه می کنند تا وقتی که قیسی ها نرم بشوند و سپس گلاب و زعفرتن به مقداری که دوست دارید به مایع اضافه می شود و وقتی کاملا سرد شد در ظرف مناسب ریخته و درب آن را محکم بسته و در یخچال قرار می دهید تا خنک شود. این مربا بسیار خوش طعم و در انواع آماده به صورت سفارش نیز به فروش می رسد.

منبع: مربا ایران

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
آقای شکوهی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09123546225
تلفن دفتر تهران: 02175038533
تلفن کارخانه: 04533335655
پست الکترونیکی: info@roodinco.ir

مطلب پیشنهادی

انواع مربا قیسی مجلسی

انواع مربا قیسی از زردآلوی معروف به قیسی تهیه می شود و دارای طعم مناسب …

اینستاگرام تلگرام