برای تهیه یک مربای تازه از میوه های خوب باید در فصل مناسب اقدام کرد اما گاهی انواع مربای صنعتی از میوه های گلخانه ای به صورت تازه قابل تهیه هستند.
انواع مربا از انواع میوه تهیه می شود و در فصول مختلف می توان با استفاده از میوه های خوب و مرغوب انواعی از مربای خوش طعم و خوش رنگ را تهیه کرد که مشتریان و طرفداران زیادی دارند و می توان انواعی از مربا با طعم های مختلف را به دلخواه خریداری کرد. گاهی مربا با استفاده از میوه های تازه در فصلی که میوه مورد نظر وجود دارد تهیه می شود و گاهی در فصل دیگر می توان با استفاده از میوه های منجمد و یا میوه های گلخانه ای که در هر فصلی کموجود است یک مربای تازه تهیه کرد. تاریخ مصرف مربا با توجه به شرایط نگهداری مناسب تعیین می شود و هر اندازه که در نگهداری مربا بتوان دما و شرایط جانبی را کنترل کرد میزان و زمان نگهداری مربا بیشتر می شود. یک مربای خوش طعم با مواد اولیه خوش طعم حاصل می شود که انواعی از میوه در تهیه آن دخیل هستند.

مربا میوه صنعتی
مربا با طعم های میوه و انواع آن و یا ترکیبی از چند میوه تهیه می شود و در کارخانه های مختلف می توان انواع برندهای مربا را با طعم هایی مناسب مشاهده کرد که با قیمت مناسبی نیز فروخته می شود. مربایی خوشمزه و لذیذ از میوه های مرغوب تهیه می شود و در شیشه های چند گرمی فروخته می شود و البتهانواع مربا یه صورت فله ای نیز وجود دارد.
منبع: مربا ایران